Forside

Elektriker i Ballerup

Skal du bruge en elektriker i Ballerup?

Vi anbefaler, at du vælger en elektrikervirksomhed med lokalkendskab og den nødvendige faglige ballast.

Hos Elternativet bliver du betjent af en autoriseret elinstallatør med bred erfaring inden for alle tænkelige elektrikeropgaver. Vi har udført elektriske installationer og reparationer i Ballerup i en årrække og kan referere til en række tilfredse kunder i lokalområdet.

Bl.a. har vi udført arbejde for Ballerup Kommune.

Du er velkommen til at se vores flotte anmeldelser på www.håndværker.dk, hvor vi har opnået 4.9 ud af 5 stjerner

Elternativet er naturligvis godkendt og autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen til både at udføre og kontrollere autoriseret elarbejde.

Når du overlader elarbejdet til din elektriker i Ballerup, er du sikker på at arbejdet er veludført. Vi er omhyggelige og ordholdende, og vi lægger stor vægt på levere kvalitetsarbejde - hver gang. Kundeservice er Alfa og Omega hos Elternativet, og vi ønsker gode og langvarige relationer til vores servicekunder

Kommunikationen forud for igangsættelsen af elarbejdet er en vigtig faktor for os. Ved enhver elektrikeropgave i Ballerup tager vi udgangspunkt i kundens behov. Vi ønsker at skabe tryghed og tilfredshed omkring den løsning, du vælger.

Når vi løser elopgaver i Ballerup, sker det bl.a. med udgangspunkt i vores baggrund inden for IT-branchen. Vi tilbyder intelligente elinstallationer, hvor fokus er på pris, energioptimering, funktionalitet og selvfølgelig også fremtidige udvidelsesmuligheder.

Elternativet er din elpartner, når det gælder traditionelle elinstallationer, eltjek . fejlfindning og eleftersyn, energioptimering, udskiftning af tavler og målere, installation af solceller, udskiftning af relæer, installation af dørtelefonanlæg, netværks- og serveropsætning, montering af strøm på byggepladser og meget, meget mere.

Eksemplerne på de opgaver, vi udfører, er mange. Som elektriker i Ballerup arbejder vi både for private kunder og erhvervslivet, ligesom vi servicerer boligforeninger og offentlige institutioner.

Energibesparelser er i fokus i disse tider. Vi kommer gerne på besøg hos dig for at foretage en samlet vurdering af dine elinstallationer. Vores erfaring er, at der ofte kan ligge store besparelser gemt ved at gennemføre forholdsvis enkle tiltag.

Husk at besparelser på dit energibudget kan ses på bundlinjen. Som elektriker i Ballerup vil vi kunne rådgive dig omkring, hvordan du vil kunne hente penge hjem på flere områder. Eksempelvis kan installation af varmepumper supplere klassiske varmekilder.

Vi har særdeles rimelige priser på elarbejde i Ballerup, og udgiften til arbejdsløn og servicevogn er inkluderet i vores montørpris. Du betaler selvfølgelig for den faktiske tid, vi bruger på din opgave. Hertil kommer betaling for den tid, vi bruger på dokumentation, kvalitetssikring, transport samt bestilling og afhentning af materialer.

Hos din Ballerup elektriker får du naturligvis garanti for, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende. Vi er medlem af brancheorganisationen Tekniq, som er din garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed. Skulle der mod forventning opstå uenigheder, har du altid mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske Installationer, der er et forbrugervenligt alternativ til langvarige og dyre retssager.

Hvis du klager over arbejdet, har du altid garanti for 150.000 kroner inkl. moms for, at Ankenævnets kendelse vil blive opfyldt.

Ønsker du at få et uforbindende tilbud på din specifikke elopgave, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte DIN elektriker i Ballerup. Vi er altid klar til at skræddersy et fornuftigt forslag, der matcher dine behov.

Hvad mener kunderne?

starstarstarstarstar

Fantastisk service

Carina Nielsen

Vi har haft besøg af Elternativet og kan varmt anbefale Patrick til andre. Patrick har fokus på detaljerne og er virkelig dytig. Et stort plus i bogen hos os har uden tvivl også været hans punklighed, venlighed og at han kommer med gode råd undervejs i processen.

starstarstarstarstar

Nye LED spots

Lise-Lotte Norup

Patrick mødte præcist til aftalt tid 7:00 og gik ufortrødent igang med at udskifte eksisterende halogenspots på badeværelset. Han havde alle materialer klar og arbejdet var hurtigt overstået med et perfekt resultat. Nu har vi LED spots som lyser bedre og miljørigtigt. Vi er meget tilfredse med indsatsen og vil varmt anbefale Patrick.

Læs flere anmeldelser på håndværker.dk