Forside

Hvad laver jeg for opgaver?

Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Jeg har igennem tiden arbejdet på at få et stort netværk, som kan bistå mig i forskellige sammenhænge. Jeg kan godt lide at der sker noget nyt i min hverdag, og derfor laver jeg mange forskellige opgaver. Opgaverne spænder vidt fra ophængning af lamper, total renovering af el-installationer, opsætning af netværk og servere samt energioptimering.

Jeg har flere store kunder, som kræver jeg kan rykke ud inden for kort tid, hvilket jeg løser ved samarbejde med flere forskellige installatører. Det er de samme installatører jeg bruger, når opgaverne kræver mere end mig selv.

Jeg er godkendt og autoriseret af sikkerhedsstyrelsen til at udføre og kontrollere autoriseret elarbejde.

Eksempler på opgaver:
- Ejendomsservice
- Traditionelle el-installationer
- Udskiftning af HFI/HPFI relæ
- Eltjek og Eleftersyn
- Intelligente el-installationer
- Kablet og trådløst netværks installationer
- Netværk og serveropsætning
- Solceller
- Energioptimering
- ABDL (Automatisk brand dør lukning)
- Belysning
- CTS & IBI
- Renovering af lejligheder og huse
- Udskiftning af tavler og målere
- Industriarbejde
- IHC og ZenseHome
- Dørtelefonanlæg
- Rigtig meget mere..

Hvad mener kunderne?

starstarstarstarstar

Udskiftning af gamle rosetter

Ole Bjørn
Patrick var super nem at kommunikere med og fremlagde hurtigt tre forskellige løsningsmodeller. Vi snakkede lidt frem og tilbage og fandt frem til, at den billigste model var den bedste i situationen. Dette var hans anbefaling. Opgaven blev udført punktligt og præcis som aftalt. Han var meget nem og høflig at have på besøg. Dertil lavede han et service tjek på HPFI relæet og dokumenterede strømforbrug uden meromkostning. Super service! Næste gang jeg skal bruge en elektriker, ringer jeg uden tvivl til Patrick.

starstarstarstarstar

Installation af 400V

Christoffer Andersen

Patrick er hele vejen igennem, yderst imødekommende, venlig og har et stærkt øje for kvalitet og finish! Vi havde en god samtale på dagen hvor tilbud skulle udarbejdes, og han blev færdig med opgaven en dag tidligere end planlagt, grundet nogle ændringer i hans kalender. Det er god service, og vil bestemt ringe til Elternativet Aps igen i fremtiden..!

Læs flere anmeldelser på håndværker.dk