Forside

Hvilke opgaver udfører jeg?

Jeg er godkendt og autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre og kontrollere alt autoriseret elarbejde og påtager mig alle slags opgaver - store som små.

Når du vælger Elternativet, vælger du en elektriker, der følger dig i alle opgavens faser. Jeg kan hjælpe dig med rådgivning, installation, kvalitetskontrol samt den efterfølgende service og vedligeholdelse af installationen, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Da jeg har flere store kunder, som kræver, at der kan rykkes ud hurtigt, har jeg et samarbejde med flere andre installatører. Det er de samme installatører, jeg bruger, når opgaverne kræver mere end mig selv og alle nogen jeg kan stå inde for. Det giver dig som kunde tryghed for, at din el-opgave kan blive løst, når du har brug for.

Elternativet er medlem af brancheorganisationen Tekniq. Det betyder, at jeg kan stille garanti på det udførte elarbejde. Dette er din sikkerhed for kvalitetsløsninger med garanti. Læs mere om garantiordningen her.

Har du brug for hjælp med en el-opgave som ikke er listet her, er der stadig rigtig stor chance for, at jeg kan hjælpe dig. Så kontakt mig gerne hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Står du med en el-opgave og har akut brug for en dygtig elektriker, kan jeg også hjælpe. Jeg kører gerne uden for almindelige arbejdstider, dog mod et tillæg. Se vejledende priser her

Jeg kører ud fra Ballerup, hvor jeg også har mange opgaver.

Eksempler på opgaver:
- Ejendomsservice
- Traditionelle elinstallationer
- Udskiftning af HFI/HPFI relæ
- Eltjek og Eleftersyn
- Intelligente el-installationer
- Kablet og trådløst netværks installationer
- Netværk og serveropsætning
- Solceller
- Energioptimering
- ABDL (Automatisk brand dør lukning)
- Belysning
- CTS & IBI
- Renovering af lejligheder og huse
- Udskiftning af tavler og målere
- Industriarbejde
- IHC og ZenseHome
- Dørtelefonanlæg
- Rigtig meget mere..

Hvad mener kunderne?

starstarstarstarstar

Udskiftning af gamle rosetter

Ole Bjørn
Patrick var super nem at kommunikere med og fremlagde hurtigt tre forskellige løsningsmodeller. Vi snakkede lidt frem og tilbage og fandt frem til, at den billigste model var den bedste i situationen. Dette var hans anbefaling. Opgaven blev udført punktligt og præcis som aftalt. Han var meget nem og høflig at have på besøg. Dertil lavede han et service tjek på HPFI relæet og dokumenterede strømforbrug uden meromkostning. Super service! Næste gang jeg skal bruge en elektriker, ringer jeg uden tvivl til Patrick.

starstarstarstarstar

Installation af 400V

Christoffer Andersen

Patrick er hele vejen igennem, yderst imødekommende, venlig og har et stærkt øje for kvalitet og finish! Vi havde en god samtale på dagen hvor tilbud skulle udarbejdes, og han blev færdig med opgaven en dag tidligere end planlagt, grundet nogle ændringer i hans kalender. Det er god service, og vil bestemt ringe til Elternativet Aps igen i fremtiden..!

Læs flere anmeldelser på håndværker.dk