Forside

Garanti for arbejdet

Ja, du læste rigtigt.. Jeg har sørget for, at der er garanti på mit arbejde.

Jeg er medlem af brancheorganisationen Tekniq, som garanterer sikkerhed, kvalitet og faglighed. Skulle man være så uheldig, at der kommer grus i kommunikationen mellem installatør og kunde, har man mulighed for at klage til Ankenævnet for Tekniske installationer. Ankenævnet er et forbrugervenligt alternativ til langvarige og dyre retssager. Nævnet har til formål at hjælpe med at løse konflikter, nemt og billigt.

Hvis du klager over arbejdet, har du garanti for 150.000,- inklusiv moms, for, at Ankenævnets kendelse vil blive opfyldt.

Ankenævnet behandler kun klager for beløb mellem 2.000,- og 150.000,- inklusiv moms. Beløb herudover henvises til domstolene.

» Du kan læse mere om garantien her

Hvad mener kunderne?

starstarstarstarstar

Sikker elinstallation

Stine Banck

Vi fik udskiftet en masse loft spots, som viste sig at være en regulær brandfare. Arbejdet blev udført utrolig hurtigt og yderst professionelt. Det er helt sikkert et firma vi vil gøre brug af igen! Fra start til slut var de hjælpsomme og løsningsorienterede. Da jeg selv gik i gang med støvsugeren mens de arbejdede videre fik jeg pænt besked om, at det skulle DE nok klare - lækkert!

starstarstarstarstar

Ny strømtilførsel

Andreas Kurdahl

Jeg er igang med at bygge ny kolonihave. Og fik i den forbindelse Elternativet til at føre nyt strømkabel ind i huset. Samt flytte min målertavle. Det var yderst tilfredsstillende. Punktlig og professionel.

Læs flere anmeldelser på håndværker.dk