Forside

Jeg støtter

Jeg synes det er vigtigt at man både som privatperson, og virksomhed støtter op omkring forskellige initiativer, når man har muligheden for det.

Jeg har ikke nogen fast definerede områder jeg vil støtte op omkring, men støtter de ting, hvor jeg føler jeg kan gøre en forskel. Privat er jeg hjerteløber, og har en passion for førstehjælp. Det var derfor naturligt at være med i hjerteklubben danmark, hvor jeg bl.a. har givet penge til at sætte en hjertestarter op på Vallensbækvej.

Udover at støtte kræftforskning/behandling og hjertestartere, støtter jeg også det lokale idrætsliv.

Eksempler på hvad jeg støtter:
- Livredder Virksomhed - Hjertestartnu.dk
- Danmarks Indsamling
- Kræftens bekæmpelse
- Familier med kræftramte børn
- Dansk Handikap forbund
- Hjerteklubben Danmark
- Herstedøster Idrætsklub
- Albertslund Idrætsforening
- AIF Gymnastik

Hvad mener kunderne?

starstarstarstarstar

IT-Hjemme arbejdsplads

Annette Thingvad

Patrick er igen gået ud over, hvad vi har forventet af ham som vores nu adopterede hus-elektriker. Vi er ovenud tilfredse med hans arbejde. Han er yderst fleksibel, lytter virkelig til vores ønsker og er super god til at få forventningsafstemt med os, inden opgaven bliver udført. Melder altid tilbage og ringer og spørger, hvis der er nogle ting der går ud over, hvad vi har aftalt. Vi kan stadig på det varmeste anbefale Elternativet som en virkelig troværdig samarbejdspartner. Det er en fornøjelse at vide, at alt foregår i gensidig dialog og efter de aftaler, vi har indgået med Patrick.

starstarstarstarstar

Udbedring af ulovlig el

Flemming Praëm-Larsen

Vi havde brug for at få repareret en stikdåse og kontaktede Elternativet. Patrick kom i løbet af få dage og konstaterede at elarbejdet i hele væggen var ulovligt og skulle laves. Efter at forsikringen godkendte skaden aftalte vi en ny dato for reparation. Inden den endelige reparation kunne udføres var der også behov for noget tømrerarbejde og malerarbejde på væggen. På trods af at det gav lidt mere arbejde lidt Patrick udførte han opgaven til stor tilfredsstillelse og uden merpris.

Læs flere anmeldelser på håndværker.dk