Forside

Referencer og udvalgte kunder

Jeg har og arbejder for mange forskellige typer af kunder. Opgaverne er meget forskellige, og jeg sætter en ære i at udføre dem på bedst mulig måde. Jeg møder alle mine kunder ens, og har meget høj faglig stolthed.

Med en baggrund inden for IT-branchen tænker jeg anderledes end de traditionelle installatører. Jeg prøver altid at rådgive mine kunder til at vælge den rigtige løsning, også selvom det er det mindste indgreb. Jeg går ikke så meget op i hvad der skal laves, bare det bliver lavet på den rigtige måde.

Da jeg kun er mig selv og ikke ønsker at have folk ansatte, er det vigtigt for mig, at alt, jeg afleverer, er i orden. Jeg vil gerne være stolt af, hvad jeg afleverer, og kunne stå inde for produktet.

Eksempler på kunder:
- Private & mindre erhvervskunder
- Albertslund kommune
- Ballerup kommune
- Rema1000
- Skovlunde centret
- Humlebæk centret
- Glostrup Stationscenter
- Malerfirmaet Schrøder Olsen & Søn
- Sega Gardiner
- Børnehuset Grantoften
- Helhedstilbuddet Stokholtbuen
- Martin Spang Olsen
- Boligexperten
- Albertslund IF
- Og mange flere spændende kunder

Hvad mener kunderne?

starstarstarstarstar

Opsætning af stikkontakt

Bente Fürstling

Vi har fået flyttet en stik kontakt. Vi er en institution, så derfor er det vigtigt også med tålmodighed mm når små nysgerrige børn distraherer. Det var der masser af og veludført arbejde også. Vi prøver gerne Elternativet igen, når vi får brug for det ;o)

starstarstarstarstar

El tjek

Diana Ehmsen

Jeg fik lavet El tjek da jeg skulle sælge min andels lejlighed i Valby. Servicen var i top og de er så flexible med at finde en tid der passer ind. Jeg kan kun anbefale Elternativet, til alle som ønsker professionel og hurtig El hjælp.

Læs flere anmeldelser på håndværker.dk